Contact

contact

Openingsuren

De start en het einde van het seizoen hangt voor een groot deel van het weer af. Waarschijnlijk gaan we dit seizoen voor de eerste keer open op eind juni. Wil je er als de kippen bij zijn? Hou dan zeker onze Facebook-pagina en de nieuwsbrief in de gaten. Daar zullen we ons eerste openingsmoment aankondigen.

Tijdens het seizoen zullen dit onze vaste openingsmomenten zijn:

Woensdag: 10 – 18 u.
Vrijdag: 10 – 18 u.
Zaterdag: 10 – 18 u.

Afhankelijk van het aanbod en het weer zullen we ook met flexibele openingsmomenten werken (bv. avond, zondag, …). Deze worden aangekondigd via Facebook of onze nieuwsbrief.

Een vraag voor ons?

Bel ons op 0496 73 85 92, mail ons via info@fruitbos.be of stuur een bericht via onderstaand formulier.

De weg naar bessenplukgeluk

Met de fiets

Het Fruitbos is makkelijk te bereiken met de fiets. We liggen gelegen tussen het centrum van Zedelgem en Veldegem. Voor een gezellig rustpunt langs de Kastelenfietsroute of vlakbij de fietsknooppunten 74 en 95 ben je bij ons aan het goede adres!

Met de trein

Het Fruitbos is gelegen op 5 min. wandelafstand van het station van Zedelgem (eerste halte van Brugge naar Kortrijk). In 15 minuten tijd sta je van het station van Brugge midden in onze groene oase!

Met de wagen

We beschikken zelf over niet veel parkeerplaatsen, maar het is wel mogelijk om langs de weg te parkeren. Het Fruitbos ligt vlakbij afrit Ruddervoorde op de E403 Brugge-Kortrijk. Vanuit richting Brugge en Torhout zijn we ook bereikbaar via de Torhoutsesteenweg.

Adres: Veldegemsestraat 141, 8210 Zedelgem.