Contact

contact

Openingsuren

De openingsuren worden telkens bekend gemaakt via Facebook, Instagram of de nieuwsbrief. Je vindt ze ook telkens op de startpagina van de website. We proberen zoveel mogelijk met vaste openingsdagen te werken (woe, za & zo), maar een zelfpluktuin is erg afhankelijk van het weer. Daarom verkiezen we om niet enkel met vaste openingsdagen te werken.

Diepvriesframbozen, ijs en sap kunnen besteld worden via onze webshop. Afhaling in Veldegem of Beernem. Levering gratis in Veldegem en Beernem.

Let op: Afhankelijk van het aanbod en het weer zijn aangepaste openingsuren mogelijk! Deze worden aangekondigd via Facebook of onze nieuwsbrief (inschrijven onderaan deze pagina).

Een vraag voor ons?

Bel ons op 0496 73 85 92 of stuur een mailtje naar info@fruitbos.be.

De weg naar bessenplukgeluk

Met de fiets

Het Fruitbos is makkelijk te bereiken met de fiets. We liggen gelegen tussen het centrum van Zedelgem en Veldegem. Voor een gezellig rustpunt langs de Kastelenfietsroute of vlakbij de fietsknooppunten 74 en 95 ben je bij ons aan het goede adres!

Met de trein

Het Fruitbos is gelegen op 5 min. wandelafstand van het station van Zedelgem (eerste halte van Brugge naar Kortrijk). In 15 minuten tijd sta je van het station van Brugge midden in onze groene oase!

Met de wagen

We beschikken zelf over niet veel parkeerplaatsen, maar het is wel mogelijk om langs de weg te parkeren. Het Fruitbos ligt vlakbij afrit Ruddervoorde op de E403 Brugge-Kortrijk. Vanuit richting Brugge en Torhout zijn we ook bereikbaar via de Torhoutsesteenweg.

Adres: Veldegemsestraat 141, 8210 Zedelgem.